Nyt siis rv 16+4. Aikasta pitkälläki jo ollaan, pian puoles välis! Ehkä tän alkaa pikkuhiljaa uskomaan että vauva vielä saadaan. Liikkeitäki on välistä tuntunu, toki hentoja. Ja turvotus on laskenu ja kunnon vauvamaha alkaa kasvaa ♡ ennen juhannusta olis sitte rakenneultra. Sitä odotellessa.. Nyt on ainaki niin ankara vitutus ja kiukkuulu päällä että ei mitää rajaa, en oo tyytyväänen mihinkää ja kaikki ärsyttää! Toivottavasti se tästä laantuus...

Isovanhemmat otti molemmat uutisen hyvin vastaan, ehkä liiankin hyvin. Appivanhemmat kertoo kaikille, kuten omanikin. Äitee oli toki jo arvannu toista kuukautta sitten ja tilasi mulle äitienpäivälahjaksi bola -raskauskorun ♡ liikaa vaan meinaavat hössöttää, molemmat jo vapaita ottamassa syksylle ja ostelemassa kaikkea...

Ja ensviikolla olis oman asunnon osto, paperien allekirjotus siis. Kakskerros rivitalo, neliö, jokinäkymä ♡ kelpaa! Sitte saadaan sitä rauhas rempata ennen vauvan tuloa. 

Toki nyt jo kinastellaan miehen kans mitä ostetaan ja laitetaan mihinkäki, millaset seinät, lattia yms, että minkähänlaaset aviokriisit saadaan vielä aikaaseks, kun nää hormoonit jyllää aika lailla jo :D onneks mies on suht ymmärtäväinen.

Noh, pääsykokeet ensviikolla, yhtää ei oo tullu luettua. Käydään ny kattoos millaset ne tänä vuonna on, onko muuttunu yhtää. Hyvä syy mennä samalla shoppaileen kaupungille ja ikeaan ;)