Tää viikko on ollu Keski-Suomes hiihtoloma. Ittekki vietin sitä, töitten merkeis. Miehen siskoo tuli kylähän viikoksi, ja tänään pitääs äiteen tulla sisarusten kans. Saas nähä miten tuloo täyttä...

Keskiviikkona töis sanoon että onneks muhun ei taudit tartu, ja appajee seuraavana yönä heräsin siihen, että vattaa vääntää. Sain osastolta ihanan vieraan, Noroviruksen. En ymmärrä miten vanhukset siitä selviää, ku itte suht perusterveenä tein kuolemaa päivän verran sängyn pohjalla. Ja kuumettaki oli huimat 37,8.. Toki kun harvoon on sairas nii pieniki tauti tuntuu tappavalta. Niinku miehet sairastaa.

Tänään olis synttäritki. 24v. Ei kiva. Haave ollu lapsesta asti, että kun täytän 25v, mulla on kaks lasta, aviomies, omakotitalo ja koira. No, aviomies ja koira on, ei muuta. Ei edes omaa kämppää. Lapsiakaa ei näy. Ja kaksosilla vaan onnistuis kaks lasta saada vuoden sisään, sekin hyvin epätodennäköstä. 

Toki keskiviikkona käytiin taas 2 asuntonäytös. Itte ihastuin toiseen kämppään, rivitalokolmio. Mies ei. Se tykkää edelleen ekasta, rivitalokolmio seki, mutta kakskerroksinen. Jumalatoon remppa pitäis tehdä. Tuohon mihin itte ihastuun nii ei tarttis ku pinnat uusia. Ja ovet. Mutta saa nähdä, pitääs ensi pankiski käydä kattoos mitä mieltä ne olis asiasta...

Ja lapset. Eilen olis ollu aika lääkärille lapsettomuustutkimuksiin. No minähän oksensin ja ripuloon nii enhän sinne päässy. Taas kuukausi odottaa seuraavaa aikaa.. Oireet tietysti on tänäki kuuna niinku jokaasena kuukautena keskenmenon jälkeen on ollu. Tissit kipiät, turvottaa, mielialat vaihtelee.. Menkat pitääs tänään alkaa. Toki tein ovulaatiotestejä ja näytti negaa kaikki nii en usko raskauteen. Mutta menkkoja ja uutta lääkäriaikaa ootelles... Mieliala ei kovin koholla oo.

Mutta hyvät hiihtoloman loput niille jotka sitä viettää, itte meen viikonlopuksiki töihin.