Nyt sain tämänki perustettua. Tarkotus on ollu jo yli 2 vuotta blogia alkaa pitämään, siitä asti ku koira otettiin ja se osottautui eroahdistuneeksi. Siinä sitä ressiä oli vaikka muille jakaa. Lopullisen innostuksen tähän sain ku aloin eilen lukemaan Anna-Leena Härkösen Haaleasti positiivinen -kirjaa, joka sai pohtimaan asioita ja elämää. Toki en voinu lukea ku ekan osan, sitte alko taas menemään liian onnelliseksi mun makuun ku se saakin sen lapsen ja alussa oli että ei onnellista loppua. 

Mutta kuitenkin. Olen pian 24v rouva, joka meni viime kuus naimisiin. Olen kotoosin pohjammaalta, ja nykyään asustellaan Keski-Suomessa.

Valmistun pian lähihoitajaksi, ja olen käynyt lukion ja vuoden yliopistos ennen tätä. Pitää kai se ammattiki hommata. Sitte olis taas vaihteeks uudet haut edes, lääkäri eilen totes että selkä ei kestä tätä työtä.

Vauvahaaveet ja yritykset meillä on ollu jo 1,5v, ja haaveiksi ne tuntuu jäävänkin. 

Tällä hetkellä asutaan kaupungin pienes vuokrakämpäs, ja omaa kämppää ettitään, tänään viimeks käytiin yhtä kattomas! Että saa nähdä mitä elämä tuo tullessaan. :)

Mutta avaan asioosta pikkuhiljaa, tästä on hyvä aloottaa.