Onkin vierähtäny tovi kun viimeks kirjottelin, mutta nyt aattelin taas istahtaa ja kirjottaa.

Paljo on kerinny kuukaudes tapahtua! 17.4 käytiin nt-ultrassa, laskettua aikaa aikaistettii 6 päivällä, joten nyt odotettavissa lokakuun lapsi :) ihana kun pääsi turvallisemmille vesille raskauden suhteen! Olot välistä paremmat, rv12 sain oksentaa useana päivänä peräkkäin, nyt hieman paree olo jo. Ja maha alkaa hieman jo näkyä ♡ vieraat sitä tuskin erottaa, mutta ne jotka tuntee, huomaa sen :) 

Viikonloppuna jos jäädään raskaudesta kiinni niin kerrotaan appivanhemmille, omille vanhemmilleni kerrotaan joko äitienpäivänä, tai vasta sitten kun huomaavat kysyä. Ahdistaa omien vanhempieni reaktio, he siis ovat innoissaan, mutta liiankin... Itte me ei haluta facessa jakaa mitää intiimiä, ja raskauden koen intiimiksi asiaksi. Noh, vaikka äiteelle ja isille sanoo mitä, niin jotenkin heidän pitää päästä facessa siitä puhumaan. Sama oli häiden kans. Kerrottuani häistä äitille, sanoin, että on hiljaa asiasta, koska haluan itte kertoa niille keitä häihin haluan, koska en tule kaikkia serkkuja häihin kutsumaan. No, äiteehän keksi jos jonkinlaista veruketta millä kertoi häistä koko suvulle ja sitten itte kuuntelen valitukset miksi ei kutsuta. Kiitti vitusti äiti. Ja olisin halunnu häistä ylipäänsä kertoa vasta kutsujen jälkeen, niin äitee teki sen mahdottomaksi. Painosti kertomaan kummitädille kun sielä vierailtiin. Ja kertoi itte kummisedälle, en saanut kertoa uutista kellekkään ittelle tärkeälle ihmiselle. Joo, kiva että äiti on innoissaan, mutta se on meidän elämä. Me päätetään koska asioista muille kerrotaan, kaikkien sitä ei tarvitse tietää. Kunnioittaisivat tätä toivetta. Mutta ei. Faceenkin he kertoivat häistä kuulutuksien jälkeen. Itte julkaistiin vasta häitten jälkeen kuvat ja profiilinmuutos. Tämän takia ahdistaa todella paljon äiteelle kertominen, oon asiasta puhunu että me ei tykätä siitä, että meidän asioista puhutaan, ja kerrotaan faces. Ei mee perille. Jos saisin päättää, kertoisin vanhemmilleni raskaudesta vasta synnärillä. Mutta kai se aiemmin on kerrottava... Nyt tosiaan tulin siihen tulokseen että annan varmaan äiteen huomata raskauden, ja kun hän huomaa, kerron koska vauva syntyy. Tiedän, että hän loukkaantuu siitä, mutta ihan sama. Hän on loukannu mua ihan tarpeeks jo kertomalla häistä kaikille. Toinen vaihtoehto on, että äitienpäivänä kun koko suku on paikalla nii  kerron kaikille yhtä aikaa, jolloin äitee ei sitä pääsisi niille kertomaan. Mutta sitäkään en halua. Vielä jos kaksi viikkoa sais salattua niin salaaminen helpottuu kun en kotia usein pääse... Katsotaan miten käy.

Sitte kerkesimpä tuos käydä ultrateorioiden loppukokeet tekemäs, ja sain radiokoulutuksen ja luvat samalla! Toki 4/10 koetta joudun uusimaan... Noh, aikaa on, ja lentämään en kuitenkaan pääse ennen ensivuotta ;)

Tänään on myös jännä päivä. Käydään toistamiseen kattomas yhtä kaksikerrosrivitaloasuntoa, josta todennäkösesti jätetään tarjous ;) voi että kun saataisiinkin se! Pääsis sisustamaan omaa kotia, ja valmistelemaan sitä hyvis ajois ennen vauvan syntyä, ja kaikkein parasta, päästäis tästä mörskästä pois!! Alkaa mennä hermo 50m2, missä joka paikka tursuaa tavaraa ja justii ja justii liikkumaan mahtuu :D

Niin, ja valmistuimpa pari viikkoa sitten lähihoitajaksi! Nyt on ammatti, ja työsoppari tehty elokuun loppuun, mistä voiki sitte jäädä hieman aikaistetulle äitiyslomalle ;) 

Mutta tällästä tässä kuussa, alkaa tulevaisuus näyttään todella hyvältä! Aurinkoista kevättä muillekin :)