Että näin. Viime kirjotukses jo laitoon siitä että vaihteeks oireita on, mutta ne ovutestit oli negaa. Toivoin kovasti olevani raskaana, mutta en uskonut siihen. Maanantaina olin kyläälemäs ystävän luona, ja hoidon puolisen tuntia marraskuus syntynyttä poikaa kun ystävä vei esikoisensa hoitoon. Haaveilin omasta, vaikka en vauvoosta piittaakkaan. Puhuttiin tästä ystäväni kans, ja sanoin että menkat on kyllä 4ttä päivää myöhäs, että en tiä mitä ajatella ku mahdollisuus on tosi pieni. Ystävä kehotti mielenrauhan tekemiseksi tekemään testin.

No, lähdin ajamaan Pohjammaalta kohti Keski-Suomea. Koko 2,5 tunnin matkan pähkäilin teenkö testin vai en. Toisaalta en halunnut, koska pienempi pettymys että menkat alkaa kun nega testi. Toisaalta jos teen sen negan nii vois menkatki sitte alkaa ja tulis uus kierto nopiampaa. En toista niin tuskallista matkaa muista ku sen. Päätin siis kotona tehdä testin, ellei menkat ala matkan aikana.

Pääsin kotia. Kello oli 14.15. Menin vessaan ja pissasin kuppiin. Laitoin liuskan sinne 15s, ja nostin kupin päälle. Yks viiva. Lähdin kusettamaan koiraa takapihalle, testi olis valmis viimeistään 3min kuluttua. Onnille voivottelin että tietystihän sieltä nega tuli. Edelliskerralla nimittäin tuli heti molemmat viivat. Menin takasi vessaan, ja katsoin tikkua. KAKSI VIIVAA! Mitä ihmettä! En voinu uskoa silmiäni, tärisin kauttaaltaan, pari kyyneltäki tipahti poskelle. Otin kuvaa testistä ja lähetin ystävälleni. Soitin paniikis heti perään kun hän ei vastannu heti. Kiljuttiin yhdessä. KAKSI VIIVAA! Mulla, jonka ei pitäny lapsia saada. 

No, lähdin siltä istumalta apteekkiin hakemaan clear blue viikkotestin. Kun ei mitään käryä kuinka pitkällä oon. Tein sen testin 15.15. Näytti 3+! Eli hedelmöittymisestä yli 3 viikkoa, raskaus yli 5viikkoa pitkällä! Olin aivan äimän käkenä. Mies tuli kotia, ja mun virneestä tiesi heti että on hyviä uutisia. Hullua.

Nyt oon siis ilmeisesti ainakin rv 5+4, mutta veikkaan olevani pidemmällä. Oireet alkoivat jo 16.2, kun edelliset kuukautiset oli 27.1. Mutta ootellaan. Torstaina malttamattomana kävin verikokeis, ja sain HcG arvoksi 12940, mikä osuu hyvin viikoilleni tai viikkoa pidemmälle.  Ja soitin ja varasin ultran yksityiselle ensi tiistaille. En malta odottaa!

Oireitahan mulla riittää. Vatsa alkoi turvota jo 3 viikkoa sitten, samoin rinnat kipeytyä. Nyt ne on turvonnu. Maha näyttää nyt siltä jo että oon raskaana, vaikka ei pitäis näillä viikoilla? Eilen alkanut todella etova olo ajoittain. Viikkp sitte söin hourees juustoa, nyt ei voi ajatellakaan syövänsä sitä. Ilmavaivoja ollut jo 5 viikkoa... Koira on muuttunu, se on ihan ihmeellinen, pyrkii iholle vähän väliä. 

Mutta silti en uskalla vielä täysillä iloita. Viimeksi vauva kuoli 8+0 kohtuun, ja oireet oli ultraan asti. Nyt aattelin käydä useasti ultras tai sitte verikoeseurannas että kaikki varmasti menee hyvin. Neuvolaan soittelen ensiviikolla kun tiedän raskauden varman pituuden. Kunhan se sykekin löytyisi sieltä sitten <3 Iloista ja raskasta aikaa... Olo kuitenkin tuntuu varmemmalta kuin viimeks että joskos nyt menis kaikki hyvin :)